Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: Què s’amaga a la platja?

Observarem la sorra de la platja i descobrirem el que s’hi amaga per acabar proposant idees de com podem millorar aquest paratge natural tan apreciat. Per a infants de 4 a 6 anys.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: Què s’amaga a la platja?

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 17 de juny de 2023
Horari
. A les 16.30 h
. A les 18 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Infants de 4 a 6 anys
Tipus
Taller
Preu
2,50 € per infant (cada infant ha de venir acompanyat d'un adult)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia de l'infant i de l'adult acompanyant, a través de l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", que estarà habilitat a partir del divendres 2 de juny.

Preguem que respecteu les edats indicades per a aquesta activitat.

Trieu el torn que desitgeu: 16.30 h / 18 h.

Els usuaris podran fer un màxim de reserves per a 2 infants amb els adults acompanyants corresponents (un per a cada nen/a).

L'hora obligatòria d'arribada de les famílies és 15 minuts abans de l'inici del torn reservat. Si a l'hora de començament de l'activitat els usuaris amb reserva no s'hi han presentat s'oferirà la plaça a les famílies amb llista d'espera.

Aforament: 10 infants acompanyats per 1 adult per infant.

Què hi trobem a la platja? Hi ha el mateix a la sorra que a dins del mar? Quin és el seu origen? És natural o artificial?

El mar està ple de peixos, petxines, sorra, pedres, algues, meduses… però també d’elements no naturals que no haurien de ser-hi. Observarem, de ben a prop, la sorra de la platja i descobrirem tot el que s’hi amaga per acabar proposant idees de com podem millorar aquest paratge natural tan apreciat.

Edats: infants de 4 a 6 anys

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques que es fa el tercer dissabte de mes (excepte els mesos de juliol, agost i desembre), i que forma part del projecte de Museu que fomenta l’aprenentatge de les ciències naturals des de la primera infància i que reivindica la necessitat de considerar la franja d’edat fins als sis anys com a cabdal en l’estimulació i el foment de les vocacions científiques.

Més informació

Altres activitats