Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Aigua, una exposició sense filtre

Museu de Ciències Naturals de Barcelona 15/02/2024 - 16/02/2025

Visitan's ExposicionsExposicions temporalsEn curs Aigua, una exposició sense filtre

  • Presentació
  • Premsa

El gest d’obrir l’aixeta i que en ragi aigua potable, per a nosaltres, és una cosa que donem per feta, però per a més de 2.000 milions de persones és un desig impossible. Tanmateix es pot fer realitat.

La ciència, la tecnologia, el coneixement i la creativitat tenen moltes respostes efectives per a aquest desafiament.

L’exposició sorgeix en el context de la Dècada Internacional per l’Acció – Aigua per al Desenvolupament Sostenible i en el marc de l’objectiu 6 de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per al 2030: Garantir la disponibilitat d’aigua potable per a tothom.

Aquesta exposició vol donar veu al dret bàsic a l’aigua potable. En un to proper i positiu, convida a infants i adults a entrar, explorar i descobrir les múltiples facetes de la disponibilitat i l’ús de l’aigua al nostre planeta.

A partir de 29 mòduls expositius es fa una crida a l’acció i compromís individual i col·lectiu per a assegurar un futur amb accés a l’aigua per a totes les persones.. Les 4 àrees temàtiques de l’exposició exploren el contrast entre la vida amb i sense accés a l’aigua. Missatges clau com el concepte de petjada hídrica, la importància d’un sanejament adequat, les mesures eficients de gestió de l’aigua en les ciutats, i el paper crucial en els ecosistemes i la biodiversitat es mostren al llarg de tota l’exposició.

This slideshow requires JavaScript.

Dates:
15/02/2024 - 16/02/2025
Horari:
De dimarts a dissabte de 10 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 20 h
Preu:
Entrada a l'exposició Normal: 6,5 € Reduïda (*): 4,50 € Combinada exposició permanent i "Aigua, una exposició sense filtres" 10,5 € (*) Consulteu les categories d’entrada reduïda
Producció:
Pavilhão do Conhecimento – Centro Ciência Viva
Amb la col.laboració de :
Amb el suport de :