Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Lloguer d’espais

El NAT Serveis Lloguer d’espais

El Museu ofereix els espais que es mostren a continuació. La seva disponibilitat està sempre condicionada a l’activitat pública i regulada per la normativa del Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

 • Contacte: Gestió i lloguer d’espais. E-mail: rree@bcn.cat
 • Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8 a 14h.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Parc del Fòrum

Els espais de lloguer del Museu són els que trobareu en aquest plànol de situació, marcats en vermell.

 • Vestíbul

El Vestíbul és el centre neuràlgic del Museu, al qual s’accedeix per una escala presidida per l’esquelet de la balena, en actitud que simula la seva immersió en l’aigua. La balena mesura més de 20 metres i pesa una tona.

El Vestíbul distribueix la circulació per la majoria de les instal·lacions i serveis i és, alhora, un espai de lleure. Dóna accés a la botiga, la mediateca, les aules, la sala d’actes i la sala d’exposicions temporals. També al vestíbul, trobarem la mostra “Institucions i Museus de Ciències Naturals a Catalunya”, que exposa en 18 metres lineals de vitrina una selecció de peces de cada una d’aquestes institucions.

Aquest espai tan versàtil es pot fer servir per a presentacions, coffee breaks, aperitius, etc.

Fitxa de l’espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 • Sala d’Actes Ramón Margalef

La Sala d’Actes és un espai polivalent  idoni per conferències, cursos, seminaris, sessions de treball,  presentacions, projeccions i rodes de premsa, etc.

Fitxa de l’espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 

 •  Aules

L’aula 1 és un espai amb vistes al vestíbul del museu, apte per a activitats reduïdes com: reunions, presentacions, tallers, coffee breaks, aperitius, etc.

Les aules 2 i 3 són espais amb vistes a la zona d’exposicions temporals “Ciènciaimés”. Són aptes per a activitats reduïdes com reunions, presentacions, tallers, coffee breaks, aperitius, etc. Ideals per a activitats complementàries a esdeveniments realitzats en la sala d’actes.

Fitxes dels espais: Aula 1  ; Aula 2  ; Aula 3
Plànols: Aula 1 ;  Aula 2 ;   Aula 3

This slideshow requires JavaScript.

Jardí Botànic de Barcelona, Parc de Montjuïc

Els espais de lloguer del Jardí Botànic són els que trobareu en aquest plànol de situació, marcats en vermell.

 • Plaça Polivalent

La Plaça Polivalent és un espai exterior de formes arquitectòniques molt definides en disposició de teatre amb grades. Aquesta morfologia és ideal per a activitats com concerts, actuacions, presentacions, etc.

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 

 • Plaça de la Seqüoia

La Plaça de la Seqüoia és un espai exterior que té la peculiaritat d’albergar un hotel d’insectes. És apta per a activitats com aperitius, copes de benvinguda, dinars o sopars tipus banquet, etc.

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 

 • Plaça dels Voluntaris

La Plaça dels Voluntaris és un espai exterior amb vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. És apta per a activitats com aperitius, copes de benvinguda, dinars o sopars tipus banquet, etc.

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 •  Zona de l’Estany

La Zona de l’Estany és un espai exterior que destaca per la seva geometria i bellesa del conjunt. Està situada al costat de l’entrada del jardí i el principal protagonista és l’estany, que es troba travessat per una passarel·la de fusta en tota la seva longitud. És apta per a activitats com aperitius, dinar o sopars tipus banquet, etc.

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

Institut Botànic de Barcelona

Els espais de lloguer de l’Institut Botànic són els que trobareu en aquest plànol de situació, marcats en vermell.

 • Sala d’Exposicions

La Sala d’Exposicions està situada en la planta baixa de l’Institut Botànic amb vistes a la ciutat de Barcelona. És un espai diàfan i minimalista amb alguns elements divisoris que poden condicionar la distribució de l’espai. És idoni per a activitats com exposicions, showrooms, aperitius, dinars o sopars tipus banquet, etc. Com espais complementaris a aquesta sala es poden utilitzar el porxo o prat, que estan davant de la sala i davant de l’edifici respectivament, per a coffee breaks, aperitius o copes de benvinguda; així com l’Aula Descoberta que es pot fer servir per a la logística del catering.(lloguer apart).

Avís: Aquest espai no estarà disponible durant el 2020 i 2021

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.

 • Sala Salvador

La Sala Salvador està situada a la planta baixa de l’Institut Botànic i és un espai amb vistes a la ciutat de Barcelona. A més, aquesta sala guarda amb especial cura el Gabinet d’Història Natural de la família Salvador. És ideal per a activitats com conferències, presentacions, cursos, seminaris, sessions de treball, projeccions, rodes de premsa, etc. Com espais complementaris a aquesta sala es poden utilitzar el porxo o el prat, que estan just davant de la sala, per a coffee breaks, aperitius o copes de benvinguda; així com l’Aula Descoberta que es pot fer servir per a la logística del catering.(lloguer apart).

Fitxa espai
Plànol

This slideshow requires JavaScript.