Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona

El NAT Les seus Jardí Botànic de Barcelona

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l’abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l’any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.

La funció del Jardí és preservar i donar a conèixer col·leccions de plantes mediterrànies de tot el món. Entre els seus objectius principals destaquen la conservació i documentació del patrimoni natural de Catalunya, actuar com a element difusor de la cultura botànica i naturalista i promoure el coneixement i el respecte per la natura.

El Jardí Botànic és membre de la Associación Íbero-Macaronésica de Jardines Botánicos.

El Jardí Botànic, manté una estreta relació amb l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), un centre mixt (Ajuntament de Barcelona-CSIC) dedicat a la recerca botànica i de prestigi consolidat, que disposa d’una important biblioteca i un dels herbaris més grans de Catalunya. L’IBB està situat en el mateix parc de Montjuïc, a la part alta del Jardí Botànic.

Guia de visita i plànol del Jardí

Aquest any el Jardí fa 25 anys! 

Per això , a partir del mes de maig cada 25 de mes fins desembre l’entrada al Jardí Botànic serà gratuïta.

 

 

 

 

 

Voleu saber com ha canviat el Jardí al llarg d’aquests anys? Us convidem a fer una passejada per algun dels vídeos de la seva història.