Saltar al contingut

El NAT Les seus

Jardí Botànic de Barcelona

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l’abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l’any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.

La funció del Jardí és preservar i donar a conèixer col·leccions de plantes mediterrànies de tot el món. Entre els seus objectius principals destaquen la conservació i documentació del patrimoni natural de Catalunya, actuar com a element difusor de la cultura botànica i naturalista i promoure el coneixement i el respecte per la natura.

El Jardí Botànic, manté una estreta relació amb l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), un centre mixt (Ajuntament de Barcelona-CSIC) dedicat a la recerca botànica i de prestigi consolidat, que disposa d’una important biblioteca i un dels herbaris més grans de Catalunya. L’IBB està situat en el mateix parc de Montjuïc, a la part alta del Jardí Botànic.

L’ any 2019 el Jardí fva fer 20 anys! 

Voleu saber com ha canviat el Jardí al llarg d’aquests 20 anys? Us convidem a fer una passejada per algun dels vídeos de la seva història.

Guia de visita i plànol del Jardí