Saltar al contingut
El Jardí Botànic de Festa privada. Foto de Prat Poch

El NAT Les seus

Jardí Botànic de Barcelona

Serveis per al visitant

Punt de venda

A les taquilles del jardí es poden comprar productes relacionats amb botànica i les ciències naturals (llavors, objectes confeccionats amb llavors o pedres, braçalets, collars,…). També hi ha un servei de consignes.

Consulta els horaris en aquest enllaç

 • Motxilla per a Naturalistes

  A la Motxilla per a Naturalistes trobareu diverses propostes per conèixer el Jardí des de diferents mirades, amb el suport de materials sorprenents. El Jardí té moltes cares amagades, descobriu-les al vostre ritme, sense presses, fent les propostes que us vinguin de gust i deixant per un altre dia les que vulgueu. Podeu decidir lliurement quan voleu  acabar el recorregut, quines són les activitats què voleu fer o en quin ordre.

  Horari habitual

  Aquesta motxilla la trobareu disponible a les taquilles dins l’horari d’obertura del Jardí
  Adreçat a: Públic general i famíliar amb infants a partir de 5 anys
  Preu: gratuït, inclós en el preu de l’entrada.

   

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

   

  Vols saber amb quins reptes et trobaràs? Entra a la llibreta dels diversos itineraris i dinàmiques d’accions que pots fer: Llibreta

  Programació especial d’estiu 2019

  Els dijous del mes de juliol, si veniu al Jardí i demaneu la motxilla podreu gaudir a partir de les 11.30h de l’assessorament d’una educadora que us ajudarà a fer el seguiment dels itineraris i reptes que us proposa la motxilla.