Museu de Ciències Naturals de Barcelona
 • Cinema a la fresca.The Gardener

  Projeccció del documental The Gardener, que farà de cloenda de la programació del X Cicle Cinema I Jardí Paradís Perdut. Prèviament, podeu visitar el Jardí Botànic Històric.

  Jardí Botànic Històric

 • Festa de la Ciència

  La festa ciutadana de la ciència arriba al Born. Vine a disfrutar del nostre programa d'activitats i de les portes obertes al Centre Martorell d'Exposicions.

  El Born Centre de Cultura i Memòria · plaça Comercial

 • Club dels llunàtics i llunàtiques

  Els zoològics humans.
  Ens en parlarà Neus Moyano, especialista en la relació entre les institucions científiques i la cultura de masses. Amb la conducció de Jordi Serrallonga.

  Centre Martorell d'Exposicions

 • Visita guiada a Natura o Cultura?

  Coneixerem la història dels museus de ciències naturals, a l'àmbit local i global i reflexionarem sobre la relació dels éssers humans i la natura.

  Centre Martorell d'Exposicions

 • El camí de l'aigua

  Un laboratori de paraules, textures i formes on, amb la inspiració d'un seguit d'estímuls sensorials, tindrem l'oportunitat i les eines per elaborar un poema visual.

  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

 • Jugatecambiental del Botànic Històric

  Un espai engrescador amb proposta d'activitats per a les famílies, amb tallers i itineraris guiats per professionals d'educació ambiental.

  Jardí Botànic Històric

 • Visita guiada al Jardí Botànic

  Viatge per la vegetació mediterrània del món, representada al Jardí Botànic, de la mà de guies experts de l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona.

  Jardí Botànic de Barcelona

Visita'ns Activitats perTots els públics

Tots els públics

Cerca d'activitats

Cercar