Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Niu de ciència

El NAT Les seus Museu de Ciències Naturals de Barcelona Niu de ciència

El Niu de Ciència és un espai destinat als infants de 2 a 6 anys. Es troba situat al costat mateix del vestíbul del Museu.

L’espai presenta curiositats de la natura, materials suggeridors que tenen per objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d’hipòtesis, idees, preguntes, dubtes… i davant dels quals es poden prendre iniciatives diverses, precisament per donar valor al procés d’investigació.

L’objectiu d’aquesta manera de fer és trencar amb la idea de preguntes de resposta única per anar introduïnt la metodologia científica i ajudar a compartir entre infants i adults una interacció positiva al voltant d’un objectiu comú: investigar la resposta a les preguntes que ens puguem plantejar.

El Niu de Ciència comença a recuperar la seva normalitat!

Els infants de 2 a 6 anys podran tornar a descobrir lliurement els materials naturals que trobaran al seu abast.

Cada bombolla de convivència disposarà del seu espai amb material suggeridors que tenen per objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d’hipòtesis, idees, preguntes, dubtes…

Horari:

  • dissabtes, d’11 a 14 h (11 h, 11:45, 12:30 i 13:15h)
  • diumenges i festius, d’11 a 14 h(Matí: 11 h, 11:45 h, 12:30 h i 13:15 h; tardes 16 h, 16.45 h, 17.30 h, 18.15 h )
  • Més informació en aquest enllaç

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. La inscripció cal fer-la al taulell de taquilles del museu el mateix dia. Cada sessió té una durada de 30 minuts.

This slideshow requires JavaScript.