Saltar al contingut
Activitats

MCNB Activitats

NiuViu: sensacions de tardor

El Niu s’omple de tardor! Els seus sons ens acullen i ens conviden a experimentar sensacions. Troncs, fulles i castanyes es mouen al compàs del vent tot acompanyant aquests descobriments.

Juntament amb Muxics, els col·laboradors d’aquest NiuViu, omplirem l’espai amb materials estimulants per tal que els infants fins a 3 anys gaudeixin amb la música de la tardor.

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.

Lloc
MCNB
Dates
Dissabte 14 d'octubre de 2017
Horari
1a. sessió: a les 16 h
2a. sessió: a les 17.30 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Infants fins a 3 anys
Tipus
Espai de descoberta
Preu
Activitat gratuïta (aforament limitat)
Places de la 2a sessió exhaurides
Informació i reserves
Cal fer reserva prèvia, en el termini de 10 dies anteriors a l'activitat (a partir del 4 d'octubre), a l'a/e activmuseuciencies@bcn.cat o al tel. 932562220 (de dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Cada adult només podrà fer reserva per a 2 infants.
Feta la reserva, cal presentar-s'hi 15 minuts abans de començar l'activitat. En cas contrari la reserva quedarà anul·lada.
Els nens que tenen dret a participar en l’activitat han d’entrar sempre amb un adult. Només en el cas que l’adult acompanyi també nens majors de l’edat indicada per participar-hi, es permetrà l’entrada del nen major però aquest últim no podrà interferir en el desenvolupament de l’activitat.

Altres activitats