Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Perucho Breakout

Benvinguts i benvingudes a l’escape room online #PeruchoBreakout. Trobeu la corona de la princesa Blanca de Salona perquè es pugui dur a terme la cerimònia que la legitimarà com a nova reina… en 45 minuts! Programació de Nadal

Online Activitats Perucho Breakout

Lloc
Online
Dates
Dilluns 28 de desembre de 2020
Horari
De 18.30 a 19.30 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Públic juvenil, de 12 a 16 anys
Tipus
Joc
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal fer la reserva prèvia via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", que s'activarà a partir del dimarts 8 de desembre.

Un parell de dies abans, les persones inscrites rebran un enllaç personalitzat per accedir a joc.

Per participar-hi, cal disposar d'un ordinador i una bona connexió a internet.

Aforament màxim: 75 persones en línia.

l

El breakout “Els guardians de la Corona” submergeix als participants en una narrativa situada més enllà del final del “Llibre de cavalleries” de Joan Perucho.

La resolució de puzzles, laberints i diversos enigmes serveis d’excusa per endinsar-se en l’imaginari de la novel·la, descobrint-ne alguns dels episodis més destacats: Ulm, el Regne de les Tres Virtuts, les instruccions del Rei d’Aragó, la recerca de l’aigua de foc, etc.

«Monsieur Dupont us ha ben entabanat! Encara no sabeu com ha passat. Estàveu avorrits al bar de l’hotel de la Costa Blava a on estàveu passant les vacances, a primera línia de mar, prenent-vos un refresc i mirant vídeos al mòbil, quan el misteriós Monsieur Dupont ha aparegut de sobte per dir-vos si volíeu viure una aventura. Li heu dit que sí. Ai, las! Estàveu tan avorrits… I llavors ha passat l’inimaginable! En un tancar i obrir d’ulls, us heu traslladat al palau de la princesa Blanca de Salona, en plena Edat Mitjana, convertits en patges de la princesa el dia de la seva coronació. La vostra missió: portar-li la corona. El problema: que no teniu ni la més remota idea de com obrir el cadenat de l’armari a on es guarda la preuada joia! Falten 45 minuts per l’inici de la cerimònia. Si no compliu amb la missió, us acusaran d’alta traïció. Sereu capaços d’endevinar la combinació correcta abans que se us acabi el temps?»

No es necessari haver-se llegit prèviament la novel·la de Perucho per poder-hi participar.

Activitat entorn l’exposició temporal “Vampirs al Fòrum!“, per cel·lebrar l’Any Perucho.
Altres activitats del Museu programades entorn l’exposició temporal: El Club dels llunàtics i llunàtiques (17 de desembre) i Natura de prop – Vampirs i Perucho. Alls, verdolagues i plantes carnívores.

Activitat emmarcada dins de la programació de Nadal 2020. A continuació, altres activitats de la nostra programació nadalenca.

Al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (parc del Fòrum):

. Un Niu d’històries!

Natura de prop – Vampirs i Perucho. Alls, verdolagues i plantes carnívores

. Entre llums i ombres

. Visita guiada al Terrat Viu

. Museum Quiz familiar

Al Jardí Botànic de Barcelona (parc de Montjuïc):

. El jardí d’històries menudes. Contes per obrir bé els ulls

. Natura de prop – Diversitat d’abelles

. De flor en flor. La seducció vegetal

. Em roda el cap!

. Llegim sobre pol·linitzadors

Altres activitats