Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Estrenem el cicle d'activitats metropolitanes

Un any més ens retrobem amb la proposta d’activitats del cicle als parcs, platges i rius metropolitans que comparteixen l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Entre d’altres activitats, podreu dibuixar els paisatges dels parcs, platges i rius al mural de l’entrada de l’exposició temporal, amb la dinamització de l’Obrador de la Riera.  Ho celebrarem amb un matí d’activitats. I, aprofita, l’entrada a l’exposició temporal i la permanent seran gratuïtes durant tota la jornada.

Veniu a conèixer la programació plena d’idees per gaudir dels espais metropolitans.

Imatge de Robert Ramos (Àrea Metropolitana de Barcelona).

Activitats accessibles

Punt de trobada: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, pl. Leonardo da Vinci, 4-5, Barcelona

Coordenades: N41.410629, E2.220946

Col·labora: Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Participen: Anèl·lides

Programa:

11 a 14 h, torns de 30 minuts, Niu de ciència. Activitat familiar d’autodescoberta per a famílies amb infants fins als 6 anys. Cal fer reserva a taquilles.

11 h /12 h /13 h, Viatge pels oceans. Joc participatiu per recórrer la cinta transportadora oceànica. Activitat per a famílies amb infants majors de 6 anys. Cal fer reserva a taquilles.

11.30 h / 12.30 h, Diari d’immersió. Activitat autoguiada per l’exposició Oceans, l’últim territori salvatge. Activitat per a famílies amb infants majors de 6 anys. Cal fer reserva a taquilles.

11 a 13 h, Pintem els parcs, platges i rius metropolitans. Mural de lliure participació. Adreçat al públic general i familiar.

I, de 10 a 20 h, jornada de portes obertes a l’exposició permanent Planeta Vida i a l’exposició temporal Oceans, l’últim territori salvatge


Activitat emmarcada dins del programa del 12è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el programa complet

Descarrega’t el calendari-resum


Aquesta és la dotzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació per a tot el 2018, plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans. Cada cap de setmana podreu gaudir d’un espai natural diferent de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Diumenge 21 de gener de 2018
Horari
Activitats, d'11 a 13.30 h
Jornada de portes obertes, de 10 a 20 h
Durada
2 hores i 30 minuts
Adreçat a
Públic familiar (totes les edats)
Tipus
Festa ciutadana
Preu
Activitats gratuïtes i jornada de portes obertes (exposició temporal "Oceans" i exposició permanent "Planeta Vida")
Informació i reserves
A/e activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 932562220 ( dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
No cal reserva prèvia!

Altres activitats