Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Estrenem el cicle d’activitats

Inaugurem un nou cicle de les activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Vine a conèixer la programació d’enguany i participa en alguna de les activitats. Jornada de portes obertes.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Estrenem el cicle d’activitats

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 26 de gener de 2019
Horari
. A les 11 h, presentació del cicle
. D'11 a 14 h, Niu de ciència
. A les 11.30 h, espectacle de titles "L'Ornet vol cantar"
. De 10 a 15 h, jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta a "Planeta Vida" i "Som Natura"
Durada
2 hores i 30 minuts
Adreçat a
Públic familiar
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Observacions
No cal la inscripció prèvia. La reserva per a les diverses activitats serà presencial limitada a l'aforament.

El període d'inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat.


Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat.

Presentació del 13è cicle d’activitats als parc, platges i rius metropolitans organitzat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Vine a conèixer la nova programació plena d’idees per gaudir dels espais metropolitans i participa en alguna de les activitats que es realitzaran al llarg del matí.

. A les 11 h, presentació del cicle.

. A les 11.30 h, espectacle de titelles, L’Ornet vol cantar, a càrrec de la companyia Inspira Teatre, per a infants entre 5 a 10 anys.
Amb humor però no per això amb menys veritat, dos exploradors, un de ben poruc i una altra encuriosida per tot el que l’envolta, han fet un descobriment meravellós: una nova espècie! Així és com coneixerem la història de l’Ornet, un ocell que té unes ganes boges de veure món i de cantar a la coral d’El Gran Arbre Melodiós. Però no té prou nivell per superar la prova d’accés. Malgrat tots els seus esforços per millorar, no troba ni el mètode adequat ni la persona capaç d’acompanyar-lo en el seu aprenentatge. Així doncs, amb el cor trencat i abocat al fracàs, decideix no cantar mai més i marxar al lloc més llunyà que coneix. Però aleshores, en aquesta fugida, comença el seu veritable aprenentatge.

. Niu de ciència, d’11 a 14 h, per a infants fins als 6 anys.

. I, jornada extraordinària de portes obertes al Museu, de 10 a 15 h. Inclou l’entrada gratuïta a les exposicions Planeta Vida i Som Natura.

Activitat accessible a mobilitat reduïda

Lloc: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, pl. Leonardo da Vinci, 4-5, Barcelona
Com arribar-hi

Promotors: AMB i Museu de Ciències Naturals de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el calendari-resum


Aquesta és la tretzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Altres activitats