Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: Signem amb la natura

Connectarem amb el món natural a través dels signes per descobrir que, a vegades, el més important no és el so sinó el moviment. Adreçat a infants de 4 a 6 anys.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: Signem amb la natura

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 18 de febrer de 2023
Horari
. A les 16.30 h
. A les 18 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Famílies amb infants de 4 a 6 anys. Aquesta activitat està especialment concebuda per la franja d'edat esmentada. Preguem que respecteu aquesta limitació d'edat per tal d'afavorir que els infants de les edats indicades puguin insciure-s'hi.
Tipus
Taller
Preu
2,50 € per infant (cada infant ha de venir acompanyat d'un adult)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia de l'infant i de l'adult acompanyant, a través de l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", que estarà habilitat 10 dies abans de la data de l'activitat.

Preguem que respecteu les edats indicades per a aquesta activitat.

Trieu el torn que desitgeu: 16.30 h / 18 h.

Els usuaris podran fer un màxim de reserves per a 2 infants amb els adults acompanyants corresponents (un per a cada nen/a).

L'hora obligatòria d'arribada de les famílies és 15 minuts abans de l'inici del torn reservat. Si a l'hora de començament de l'activitat els usuaris amb reserva no s'hi han presentat s'oferirà la plaça a les famílies amb llista d'espera.

Aforament per torn: 12 infants més els 12 acompanyants per torn.

Alguna vegada us han explicat un conte en silenci? Com ens podríem comunicar si no existissin els sons? Posem a prova la nostra capacitat d’expressar-nos de manera visual?

En aquest NiuViu, de la mà de l’Antònia, la María José i la Raquel, aprendrem a connectar amb el món natural a través de signes i descobrir que, a vegades, el més important no és el so sinó el moviment.

Edats: infants de 4 a 6 anys

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques que es fa el tercer dissabte de mes, i que forma part del projecte de Museu que fomenta l’aprenentatge de les ciències naturals des de la primera infància i que reivindica la necessitat de considerar la franja d’edat fins als sis anys com a cabdal en l’estimulació i el foment de les vocacions científiques. Més informació.

Properes sessions:

18 de març de 2023
Signem amb la natura · petits
Connectarem amb el món natural a través dels signes per descobrir diferents tècniques per poder donar veu als infants que encara són preverbals.
De 0 a 3 anys

15 d’abril de 2023
Mini mons
Aprofitarem l’interès dels infants pel que troben arran de terra i crearem petit diorames a partir de diferents materials naturals.
De 4 a 6 anys

20 de maig de 2023
Estampació floral
Farem estampació japonesa, anomenada Hapa-zome.
De 4 a 6 anys

17 de juny de 2023
Què trobem a la platja?
Observarem de ben a prop la sorra de la platja i descobrirem tot el que s’hi amaga per acabar imaginant com podríem millorar aquest paratge natural tan apreciat.
De 4 a 6 anys

Seguir

Altres activitats