Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: Petjades a la natura

Els infants experimentaran amb materials naturals, de manera lliure, per comprovar les petjades que podem deixar al bosc o a la platja. Adreçat a infants fins als 3 anys.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: Petjades a la natura

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 15 d'octubre de 2022. Torns:
Horari
. 16.30 h
. 18 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Famílies amb infants fins als 3 anys. Aquesta activitat està especialment concebuda per la franja d'edat esmentada. Preguem que respecteu aquesta limitació d'edat per tal d'afavorir que els infants de les edats indicades puguin insciure-s'hi.
Tipus
Taller
Preu
2,50 € per infant (cada infant ha de venir acompanyat d'un adult)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia de l'infant i de l'adult acompanyant, a través de l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", que s'habilitarà a partir del dilluns 3 d'octubre.

Preguem que respecteu les edats indicades per a aquesta activitat.

Trieu el torn que desitgeu: 16.30 h / 18 h.

Els usuaris podran fer un màxim de reserves per a 2 infants amb els adults acompanyants corresponents (un per a cada nen/a).

L'hora obligatòria d'arribada de les famílies és 15 minuts abans de l'inici del torn reservat. Si a l'hora de començament de l'activitat els usuaris amb reserva no s'hi han presentat s'oferirà la plaça a les famílies amb llista d'espera.

Aforament per torn: 12 infants més els 12 acompanyants per torn.

Qui deixa petjades a la natura? Com és la petjada d’un ocell? I les gotes de pluja a la platja, també hi deixen petjada?

El Niu es cobreix de sorra, sorra mullada i argila, on els infants, de manera lliure, podran tocar, manipular, experimentar i jugar amb materials naturals per així conèixer les petjades que podem trobar al bosc o a la platja.

Edats: fins als 3 anys

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques que es fa el tercer dissabte de mes, i que forma part del projecte de Museu que fomenta l’aprenentatge de les ciències naturals des de la primera infància i que reivindica la necessitat de considerar la franja d’edat fins als sis anys com a cabdal en l’estimulació i el foment de les vocacions científiques. Més informació.

Propera sessió:

Dissabte 19 de novembre de 2022 · NiuViu: Dibuixem amb el bosc, per a infants de 4 a 6 anys

Altres activitats