Saltar al contingut

MuseumQuizBcn MuseumQuizBcn

MuseumQuizBcn

Museum Quiz Summer Tour, trivial en equips per a les nits d’estiu

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i el Museu Marítim  s’han unit aquest estiu per proposar una divertida activitat conjunta: el Museum Quiz Summer Tour, un trivial per equips que es jugarà consecutivament a cada un dels quatre museus tots els dimecres de juliol a la nit.

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Aquests quatre grans museus han adaptat  aquest  joc que consistirà en tres rondes de 10 preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit,  les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorrerà en un ambient distès i amb servei de bar. Aquesta primera edició estarà conduïda per l’actor i humorista Alberte Montes.

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour , cal ser major de 18 anys,  apuntar-se en equip ( mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. No és necessari inscriure’s a les quatre sessions, podeu escollir les que vulgueu.

Recorregut del  Museu Quiz Summer Tour

Hi haurà servei de bar, la recaptació del qual anirà destinat a entitats del barri, socials i sense ànim de lucre.

Horari

de 22 a 23.30 h

Preu

Activitat gratuïta

INSCRIU-TE AQUÍ

Patrocina:  Fundació DAMM

Col·labora: l’Institut de Cultura de Barcelona.