A l’exposició Planeta Vida es mostren materials osteològics que expliquen com se sustenten els vertebrats i com s’han adaptat a l’ambient. Molts d’aquests esquelets van ser preparats per mostrar aquest àmbit de coneixements, però també tenen sentit per a la recerca científica.
A càrrec de Laura Roqué, col·laboradora del Laboratori de preparació zoològica del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
Imatge de Mariano Herrera/MCNB
Aquest recorregut temàtic s’emmarca dins del cicle de Visites temàtiques a l’exposició de referència Planeta Vida.
És un viatge a l’interior del Museu, on un conservador/a de l’àrea científica del Museu explica quin és el patrimoni i la feina que hi ha darrere de les vitrines.
Aquestes visites es duen a terme el 2n diumenge de cada mes, de 12 a 13 h.
Properes visites temàtiques:
12-06-2016. Francesc Uribe, conservador d’invertebrats no artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La importància de la taxonomia en la recerca científica.
11-09-2016. Joan Carles Senar, cap de recerca i publicacions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La part expositiva del comportament animal i la seva manifestació en la recerca en aus.
09-10-2016. Glòria Masó, conservadora d’artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Recerca en biologia subterrània (la fauna cavernícola al Museu).
13-11-2016. Berta Caballero, conservadora d’artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La col·lecció d’artròpodes del Museu.