Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El camí de l’aigua

Un laboratori de paraules, textures i formes on, amb la inspiració d’un seguit d’estímuls sensorials, tindrem l’oportunitat i les eines per elaborar un poema visual.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats El camí de l’aigua

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
3rs. diumenges de mes (21 d'abril, 19 de maig i 16 de juny de 2024)
Horari
11 h
12.30 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Públic familiar. Infants a partir de 7 anys
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal reserva prèvia a l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".
És imprescindible arribar 15 minuts abans de l'inici de l'activitat i confirmar la reserva a taquilles. Les places que no siguin confirmades es posaran a disposició del públic.

Amb aquesta activitat, establirem un paral·lelisme entre els estats de l’aigua (sòlid, liquid, gasós) i el procés creatiu.

Deixant-nos endur per tot un seguit d’estímuls sensorials, tindrem l’oportunitat i les eines per elaborar la nostra pròpia creació literària. Relacionarem l’aigua líquida amb la fluïdesa i el ritme de les paraules, la neu amb les petjades i les textures que en ella s’hi creen, i els núvols amb la imaginació per crear formes infinites.

En un recorregut circular, a imitació del cicle de l’aigua, passarem per diversos espais on potenciarem la nostra llibertat creativa i aprendrem diverses tècniques artístiques.

Amb l’objectiu final de prendre consciència de la finitud dels recursos, posarem en volar l’aigua i comprovarem la seva importància com a font d’inspiració des de temps immemorials.

This slideshow requires JavaScript.

Observacions: l’activitat s’inspira en l’exposició temporal Aigua, una exposició sense filtre, que recomanem visitar prèvia o posteriorment a l’activitat.

Altres activitats

  • Des de 19-06-2024
  • Fins a 19-06-2024