Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museum Queerz

Concurs de preguntes i respostes relacionades amb aspectes del patrimoni i les col·leccions amb un enfocament LGTBI que ofereixen els diferents museus participants. Activitat dinamitzada per Brigitta Lamoure.

Museu Marítim de Barcelona Activitats Museum Queerz

Lloc
Museu Marítim de Barcelona
Dates
Dimarts 2 de juliol de 2024
Horari
De 21 a 23 h
Durada
2 hores
Adreçat a
Adults
Tipus
Joc
Preu
Activitat gratuïta
Llista d'espera, places exhaurides
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia a l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".
Aforament: 20 equips d'entre 4 i màxim 6 persones.

El Museu Marítim de Barcelona (MMB), el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), el Museu Olímpic i de l’Esport (MOE), el Centre LGTBI de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona presentem el Museum Queerz, una activitat que pretén visibilitzar els continguts que treballen els museus vers la diversitat sexual i de gènere.

El Museum Queerz és un concurs de preguntes i respostes conduït i dinamitzat per Brigitta Lamoure, adreçat a persones majors d’edat organitzades en equips d’entre quatre i sis persones. Totes les preguntes del concurs ofereixen una mirada LGTBI relacionada amb els àmbits temàtics dels museus participants i, per a la seva elaboració, s’ha comptat amb la col·laboració i assessorament del Centre LGTBI de Barcelona.

El concurs consisteix en tres rondes de deu preguntes sobre temes culturals, d’història, actualitat, científics… Cada pregunta té una puntuació i la major suma de punts decidirà qui és l’equip guanyador.

Lloc: Museu Marítim de Barcelona (av. Drassanes, s/n). Entrada gratuïta

El Museum Queerz s’emmarca en la programació unitària Orgull Barcelona i Orgull de museus, i és hereu del Museum Quiz Summer Tour, una iniciativa compartida entre diversos museus de Barcelona que, des de juliol de 2017, ofereix, cada estiu, una manera alternativa, fresca i informal d’apropar-se i conèixer el patrimoni. Enguany, el Museum Quiz Summer Tour se celebrarà entre el 4 i el 18 de juliol.

Altres activitats

  • Des de 29-06-2024
  • Fins a 29-06-2024