Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museum Quiz Summer Tour

Un trivial per equips, a la seu de cinc museus de la ciutat, del 2 al 18 de juliol, amb preguntes relacionades amb la temàtica de cada un dels museus. Fes equip i vine a jugar!

Jardí Botànic de Barcelona Activitats Museum Quiz Summer Tour

Lloc
Jardí Botànic de Barcelona
Dates
Dimarts 9 de juliol de 2024
Horari
De 21 a 23 h
Durada
2 hores
Adreçat a
Adults
Tipus
Joc
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Per participar-hi, cal apuntar-se en equip (entre 4 i 6 persones) a l'enllaç anterior de "Reserva d'entrades" que s'habilitarà a partir del dilluns 17 de juny, a partir de les 10 h.
Cada equip ha d'indicar un nom que el representi, i es pot apuntar a una o dues sessions.

El Museu Marítim de Barcelona (MMB), el Jardí Botànic de Barcelona ·MCNB (JBB), el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC),  el Museu Olímpic i de l’Esport (MOE) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) es tornen a unir aquest estiu per presentar la vuitena edició del Museum Quiz Summer Tour.

Aquest any, com a novetat, iniciarem el Museum Queerz, la versió de preguntes i respostes relacionades amb aspectes del patrimoni i les col·leccions dels museus participants però amb un enfocament LGTBI.

Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels cinc museus participants, cada dimarts i dijous, des del 2 fins al 18 de juliol, de 21 a 23 h. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

Aquest concurs s’inspira en el pub quiz, originari dels pubs de Gran Bretanya, on els jugadors dels diferents equips han de respondre una bateria de preguntes. Els cinc museus de la ciutat organitzadors han adaptat el joc de manera que es desenvoluparà en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica pròpia de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès, amb servei de bar.

Com podeu participar?
Cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 i màxim de 6 persones) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit.
Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es pot apuntar a una o dues sessions. És imprescindible la inscripció prèvia a través de l’enllaç següent: https://linktr.ee/museumquiz, que estarà habilitat a partir del dilluns 17 de juny.

Quizmaster: com en anteriors edicions, Alberte Montes, actor i humorista.

Programa:
Horari: de 21 a 23 h

. dimarts 2 de juliol, Museum Queerz, al MMB
. dijous 4 de juliol, al MMB
. dimarts 9 de juliol, al JBB
. dijous 11 de juliol, al MAC
. dimarts 16 de juliol, al MOE
. dijous 18 de juliol, al CCCB

Altres activitats

  • Des de 16-07-2024
  • Fins a 16-07-2024