Ens presentaran el disc “Des de la cuina”, amb una veu personalíssima, amb base de jazz però amb fusions des del funk al pop electrònic. Dins del programa de la Festa del 25è aniversari del Jardí Botànic.
Activitat amb aforament limitat. No hi ha reserva prèvia. La reserva serà presencial per ordre d'arribada.
Amb el llançament del seu primer disc en solitari (“Des de la cuina”), Magalí Datzira es confirma com una de les artistes més especials de casa nostra. Una artista única, lliure i inclassificable.
Nascuda el 1997, Magalí Datzira és una jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans.
Com a cloenda de la Festa del 25è aniversari del Jardí Botànic de Barcelona i acompanyada per Iscle Datzira al saxo i teclats, David Gimeno a la bateria i Vernat a la guitarra, ens presentarà “Des de la cuina”, un disc produït i enregistrat en primera persona i que es pot llegir com un compendi de moments viscuts i d’experiències recents. Amb una sonoritat principalment acústica, inclou temes en catlà, castellà, anglès, italià, portuguès i peces instrumentals. Un disc enregistrat en contextos diversos però sempre amb la calidesa i la proximitat com a elements clau. I on els textos que escriu la Magalí ens descobreixen una veu personalíssima de gran sensibilitat.
Lloc: plaça Polivalent, Jardí Botànic de Barcelona
Si no veieu el vídeo, perquè no heu acceptat totes les cookies, pitgeu aquí.
Dissabtes, al matí i, diumenges i festius, matí i tarda
Espai d’experimentació i descoberta per a infants de 0 a 6 anys on, de manera lúdica, posaran en marxa el procés d’investigació sobre les curiositats de la natura.
Viatge per la vegetació mediterrània del món, representada al Jardí Botànic, de la mà de guies experts de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona.
Un laboratori de paraules, textures i formes on, amb la inspiració d’un seguit d’estímuls sensorials, tindrem l’oportunitat i les eines per elaborar un poema visual.
La importància dels oceans. Ens en parlarà Cristina Romera, reconeguda oceanògrafa i investigadora de l’Institut de Ciències del Mar (CSIC). Amb la conducció de Jordi Serrallonga.
De col·leccions botàniques a refugis de biodiversitat. Farem una visita al Jardí i un diàleg posterior on reflexionarem sobre el paper que desenvolupa un jardí botànic.
Un món desigual. L’aigua potable a Àfrica i Àsia. La manca de l’accés a l’aigua potable afecta un terç de la població mundial. Coneixerem realitats que ens són llunyanes amb Xavier Aldekoa, reporter especialitzat en Àfrica i, amb la conducció de la periodista Maribel Izcue.
Ens acostarem a la ciència marina, a l’obtenció de dades i al treball de conservació, a través del pingüins de Nova Zelanda, i coneixerem la pressió que pateixen pel canvi climàtic i l’activitat humana.
Transformació de la conca del riu Besòs: de l’oblit a l’aixeta. Amb el ponent Manel Isnard, expresident del Consorci Besòs Tordera i guanyador del Premi de l’Aigua 2024. Amb la conducció de Jordi Serrallonga.
La biodiversitat subterrània. Posem llum a la foscor! Ens en parlarà Miquel A. Arnedo, catedràtic de Zoologia de la Universitat de Barcelona i director de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat. Amb la conducció de Jordi Serrallonga.