Un monòleg sobre la natura, els éssers humans i tot allò que, malauradament, es posi entremig. Dins del programa de la Festa del 25è aniversari del Jardí Botànic.
Activitat amb aforament limitat. No hi ha reserva prèvia. La reserva serà presencial per ordre d'arribada.
Godai Garcia és actor, còmic d’stand-up i gran plantador d’espinacs. Amb “Monòleg naturalista” ens parlarà sobre la natura, els éssers humans i tot allò que, malauradament, es posi entremig.
La botànica és una de les seves debilitats. Així ho demostra “Les coses que creixen”, la seva sèrie de divulgació de la natura que inclou un creixent grap de vídeos curts que expliquen la flora d’una manera divertida i descarada.
Godai Garcia actua, de manera recurrent, en els espais més importants de comèdia del país, com El Soterrani, Comedy Gold o els festivals de renom Cruïlla Comedy, LoMemeFest, Emergent i Festival Protesta, entre d’altres. Ha col·laborat periòdicament en programes de televisió (APM, FAQS, Zona Franca) i ràdio (La Tarda de Catalunya Ràdio, Versió RAC 1 i Matina Codina). Acumula més de 150 monòlegs en els últims cinc anys, i ha actuat arreu del territori català, on s’ha fet un espai com a portaveu de la Catalunya rural.
Lloc: plaça de les Àrides i plaça dels Voluntaris, Jardí Botànic de Barcelona
Si no veieu el vídeo, perquè no heu acceptat totes les cookies, pitgeu aquí.
Paleontologia i arqueologia: dues visions per entendre el passat. A càrrec de Vicent Vicedo, paleontòleg del Museu. Amb la conducció de Jordi Serrallonga.
Dissabtes, al matí i, diumenges i festius, matí i tarda
Espai d’experimentació i descoberta per a infants de 0 a 6 anys on, de manera lúdica, posaran en marxa el procés d’investigació sobre les curiositats de la natura.
Viatge per la vegetació mediterrània del món, representada al Jardí Botànic, de la mà de guies experts de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona.
Iniciem un nou cicle de les activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Vine a conèixer la programació d’enguany i participa en les nostres activitats. Jornada de portes obertes.
Un laboratori de paraules, textures i formes on, amb la inspiració d’un seguit d’estímuls sensorials, tindrem l’oportunitat i les eines per elaborar un poema visual.
Projecció de la pel·lícula Creation (Jon Amiel, 2009), sobre les circumstàncies de la publicació de la teoria de l’origen de les espècies de Charles Darwin, i posterior tertúlia amb Jordi Serrallonga. Cicle Ciència i cinema.
Digna Couso, llicenciada en Física i doctora en Didàctica de les Ciències, ens parlarà dels principals estereotips negatius entorn de l’aprenentatge de les ciències i explorarem estratègies per fer-los front i contribuir a la seva superació.
Geopolítica de l’espai. La batalla pel cosmos. Ens plantejarem que pot comportar la nostra presència a l’espai amb Joan Anton Català, astrofísic, químic quàntic i divulgador científic. Conducció a càrrec del periodista Roger Escapa. Dins del Cicle d’astronomia “Cartografies de l’univers”.
Projecció de la pel·lícula Silent Running (Douglas Trumbull, 1972), que narra la por a una devastació del planeta Terra provocada per l’ésser humà, i posterior tertúlia amb Jordi Serrallonga. Cicle Ciència i cinema. I també en el marc del Cicle d’astronomia “Cartografies de l’univers”.
De la Lluna a les llunes: un recorregut llunàtic. Amb Marc Campeny, cap de l’Àrea Científica del Museu, i amb la conducció de Jordi Serrallonga, farem la sessió que celebra els 20 anys del Club. Dins del Cicle d’astronomia “Cartografies de l’univers”.
Projecció de la pel·lícula Man to Man (Régis Wargnier, 2005), que descriu el racisme imperant durant el segle XIX en el context de l’exposició pública de persones considerades un esglaó perdut, i posterior tertúlia amb Jordi Serrallonga. Cicle Ciència i cinema.
Projecció de la pel·lícula Ammonite (Francis Lee, 2020), entorn la paleontòloga Charlotte Murchinson, una pionera però també invisibilitzada en la seva aportació científica, i posterior tertúlia amb Jordi Serrallonga. Cicle Ciència i cinema.
Presentació del llibre infantil Instruccions per trobar alienígenes de la periodista de National Geographic Eva Van Den Berg. Dins del Cicle d’astronomia “Cartografies de l’univers”.