Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Flora de fora als afores

Aprendrem a reconèixer la flora autòctona i al·lòctona del Besos.

Riu Besòs · St. Adrià de Besòs Activitats Flora de fora als afores

Lloc
Riu Besòs · St. Adrià de Besòs
Dates
Dissabte 25 de març de 2023
Horari
D'11 a 13 h
Durada
2 hores
Adreçat a
Famílies (infantnts a partir de 10 anys)
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta
Informació i reserves
A/e activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Es necessària la reserva prèvia.

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. Guardeu aquest correu per si us el demanen a l'inici de l'activitat.

Aforament: 25 persones.

Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l’activitat per tenir-ho en consideració.

Per què les espècies invasores són un problema? Quin és el paper dels jardins? Com podem preservar la biodiversitat de la ciutat? Com podem minimitzar els riscos d’invasió? L’itinerari pel Besòs us permetrà reflexionar sobre tots aquests aspectes i aprendre a reconèixer la flora autòctona i al·lòctona que envolta la desembocadura del riu.

A càrrec de: Nusos Cooperativa

Lloc: desembocadura del riu Besòs
L’itinerari comença al parc al costat oest del riu Besòs, després creuarem el riu pel pont del carrer Eduard Maristany i visitarem la zona de la desembocadura. Tot seguit, remuntarem el riu pel costat est i tornarem al punt d’origen resseguint el riu pel costat oest.
Punt de trobada: estació del Trambesòs “Port Fòrum”
Coordenades GPS: N41.418798, E2.226106

Més informació: Agenda de l’AMB

Promotors: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Museu de Ciències Naturals de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 17è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Altres activitats