Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: M’expliques un secret?

Imaginarem què ens volen dir els animals amb les seves expressions ja siguin facials, de moviment o per sorolls. Amb el guiatge de l’il·lustrador Miguel Pang. De 3 a 6 anys.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: M’expliques un secret?

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 16 d'octubre de 2021. Torns:
Horari
16.30 h
18 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Famílies amb infants de 3 a 6 anys. Aquesta activitat està especialment concebuda per la franja d'edat esmentada. Preguem que respecteu aquesta limitació d'edat per tal d'afavorir que els infants de les edats indicades puguin insciure-s'hi.
Tipus
Taller
Preu
2,50 € per infant (cada infant ha de venir acompanyat d'un adult)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia a través de l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", de l'infant i de l'adult acompanyant.
Preguem que respecteu les edats indicades per a aquesta activitat

Trieu el torn que desitgeu: 16.30 h / 18 h.

Els usuaris podran fer un màxim de reserves per a 2 infants amb els adults acompanyants corresponents (un per a cada nen/a).

L'hora obligatòria d'arribada de les famílies és 15 minuts abans de l'inici del torn reservat. Si a l'hora de començament de l'activitat els usuaris amb reserva no s'hi han presentat s'oferirà la plaça a les famílies amb llista d'espera.

Aforament per torn: 5 nuclis familiars.

Com s’expressen els animals? Què vol dir un ocellet quan xiula? I un gos quan mou la cua? I el zumzeig d’una abella? Quina expressió fem quan no ens agrada el menjar? I quan ens espantem?

Tots els animals ens expressem de diferents maneres. En aquest NiuViu imaginarem què ens volen dir els animals amb les seves expressions ja siguin facials, de moviment, per sorolls…

De la mà de l’il·lustrador Miguel Pang, ens deixarem portar pel dibuix dels nostres animals preferits i imaginarem l’idioma dels animals.

Edats: de 3 a 6 anys

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de ciència que es fa el tercer dissabte de mes.

Altres activitats