Saltar al contingut
Activitats

Jugatecambientals de l’AMB Activitats

Bioblitz metropolità. A la recerca d'animals!

Sortirem a la recerca d’ocells, insectes i d’altres animals que viuen ben a prop nostre, en els parcs i les platges de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els observarem, descobrirem quins són i aportarem les nostres dades a una plataforma de ciència ciutadana.

Lloc: a les jugatecambientals  dels parcs i platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Consulteu horaris i localitzacions a: www.amb.cat/jugatecambiental

Més informació: Agenda AMB

Organitzen: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, Hàbitat Urbà i Àrea Metropolitana de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona.


Activitat emmarcada dins del programa del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el calendari-resum

Consulteu totes les activitats de l’Agenda de l’AMB


Aquesta és la tretzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Lloc
Jugatecambientals de l’AMB
Dates
Diumenge 26 de maig de 2019
Horari
Consultar horaris de les jugatecambientals de l'AMB.
Adreçat a
Famílies
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Informació i reserves
A/e activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 9 a 13 h)
Observacions
No hi ha inscripció prèvia.

Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats