- Lloc
- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
- Dates
- Diumenge 24 d'abril de 2016
- Horari
- De 12 a 13 h
- Durada
- 1 hora
- Adreçat a
- Públic general
- Tipus
- Taller
- Preu
- Activitat gratuïta
- Observacions
- Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari
Una plat, un territori, unes persones. Demostració gastronòmica, ecològica i de proximitat.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Showcooking, per Sergi de Meià
Farem una recepta de verdures 100% crues, que hi inclou herbes i flors. Un plat de territori i temporada per donar a conèixer altres maneres de consumir verdura de manera divertida.
Parlarem de la importància del menjar ecològic, natural i de proximitat, des dels punts de vista econòmic, de salut i de defensa del petit productor local.
I per acabar, una degustació de ceviche.
A càrrec de Sergi de Meià, xef del restaurant Sergi de Meià.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat