Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

NiuViu: Pintem amb la natura

Fa molt de temps, quan no existien les pintures industrials, s’utilitzaven elements de la natura per fabricar-les: el rovell d’ou com aglutinant i cola, la clara d’ou com a vernís. Els colors s’extreien a partir de pigments de la terra, de les plantes, les pedres i els minerals. En aquest NiuViu fabricarem els nostres propis colors per poder pintar al gust de tothom.

Observacions:

  • Els infants amb al·lèrgia o hipersensibilitat a l’ou no podran realitzar l’activitat ja que utilitzarem ou durant tot el desenvolupament del taller.
  • Cal portar roba que pugui embrutar-se.

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys,  Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 13 d'octubre de 2018
Horari
1a. sessió: a les 16.30 h
2a. sessió: a les 18 h
Durada
60 minuts
Adreçat a
Infants de 3 a 6 anys
Tipus
Espai de descoberta
Preu
Activitat gratuïta (aforament limitat)
Places exhaurides
Informació i reserves
Cal fer reserva prèvia a l'a/e activmuseuciencies@bcn.cat o al tel. 932562220 (de dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
. Els infants amb al·lèrgia o hipersensibilitat a l'ou no podran realitzar l'activitat ja que utilitzarem ou durant tot el desenvolupament del taller.

. Cal portar roba que pugui embrutar-se.

. El període d'inscripció per obtenir la reserva comença 10 dies hàbils abans de la data de l'activitat (l'1 d'octubre).

. Cada adult només podrà fer reserva per a 2 infants.

. Feta la reserva, cal presentar-s'hi 15 minuts abans de començar l'activitat. En cas contrari la reserva quedarà anul·lada.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats