Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Granollers Activitats

Museu de Ciències Naturals de Granollers

El Museu de Ciències Naturals de Granollers té ja una llarga trajectòria que va molt més enllà d’un museu comarcal. Ha estat i és referent en algunes branques de la recerca zoològica (micromamífers, quiròpters, lepidopterologia, etc.). Ha impulsat i coordinat projectes de prestigi internacional com el BMS, per al monitoratge de poblacions de papallones. Ha dut a terme una tasca important d’adquisició i preservació de col·leccions d’interès (insectes, biblioteques…) i ha evitat així la seva desintegració o desaparició. Més recentment, ha renovat la part d’exposicions permanents: “Tu investigues“, la sala d’invertebrats vius i les aules de Malacologia de Frederic Travé i de Paleontologia de Joan Baptista Viader.

Visitarem la biblioteca de la mà del director del Museu, Antoni Arrizabalaga. Passarem a l’exposició temporal “Carrera espacial a la Lluna”. També ens mostraran la part científica, no oberta al públic amb col·leccions d’Entomologia, Mastozoologia i Herpetologia, principalment, i el banc de llavors del Vallès Oriental. Finalment, podrem assistir a una sessió del planetari del Museu.

Lloc: Museu, carrer Palaudàries, 102, Granollers. Es troba a pocs minuts a peu des de l’estació de tren de Granollers i hi ha descompte en aparcaments propers per als qui aneu en cotxe. Més informació

El planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Organitza: AAMCNB (Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona).

Col·labora: Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Granollers
Dates
Dissabte 19 d'octubre de 2019
Horari
De 16 a 19 h
Durada
3 hores
Adreçat a
Públic general
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Gratuït per als socis i sòcies de l'AAMCBB / 5 € per al públic general
Ajornat
Observacions
Cal inscripció prèvia. Feu la inscripció a l'a/e amicsmcnb@gmail.com

Al missatge cal especificar: Noms i cognoms dels interessats / Telèfon mòbil de contacte / Adreça electrònica de contacte / Indicar si les persones interessades tenen la condició de soci/sòcia.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats