Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: Formes imaginades

Deixarem que els elements naturals ens suggereixin diferents formes que expressarem a través del dibuix.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: Formes imaginades

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 11 de juny de 2016
Horari
A les 16.30 h
A les 17.30 h
Durada
45 minuts
Adreçat a
Infants de 3 a 6 anys
Tipus
Espai de descoberta
Preu
Activitat gratuïta (aforament limitat)
Places exhaurides
Informació i reserves
Cal fer reserva prèvia, en el termini de 10 dies anteriors a l'activitat (a partir de l'1 de juny), a l'a/e activmuseuciencies@bcn.cat o al tel. 932562220 (de dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Cada adult només podrà fer reserva per a 2 infants. Feta la reserva, cal presentar-s'hi 15 minuts abans de començar l'activitat. En cas contrari la reserva quedarà anul·lada.

Aquella fulla segons la miris, no recorda a un peix? I, un cargol es pot assemblar a la trompa d’un elefant? I, una pedra o una petxina, ens poden fer imaginar altres coses o éssers inventats?

En aquesta sessió de NiuViu comptarem amb la col·laboració de l’il·lustrador Adolfo Serra que ens proposarà un taller de creació a partir de les formes de la natura.

Partint de la mirada dels infants, deixarem que els elements naturals ens suggereixin altres formes que podrem expressar a través del dibuix.

2016-06-11_niuviu_formes_imaginades_interior

Il·lustració d’Adolfo Serra.

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys,  Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.

Altres activitats

  • Des de 25-06-2024
  • Fins a 25-06-2024