Saltar al contingut
Activitats

Riu Llobregat · Molins de Rei Activitats

Els ocells de l'Aiguamoll

L’Aiguamoll de Molins de Rei és una mostra dels ecosistemes que antigament eren característics dels marges del riu Llobregat. Veurem com s’hi amaguen gran nombre d’espècies de fauna, sovint desconegudes, on encara podem trobar alguna de les comunitats històriques, així com també grups faunístics nouvinguts. A través de l’observació directa i el taller d’anellament, descobrirem quins animals ens amaga aquest espai.

Activitat accessible a mobilitat reduïda

Lloc: Aiguamolls de Molins de Rei, E-90, Molins de Rei
Punt de trobada: Aiguamolls de Molins de Rei. Accés caminant pel marge esquerra del riu tant des de Molins de Rei com des de Sant Feliu de Llobregat. En transport públic des de la parada d’autobusos del parc de la Mariona a Molins de Rei. Amb vehicle propi des de l’accés de la carretera del Pla, amb l’entrada senyalitzada, i passant per sota de l’AP-2.
Coordenades: N.  41.399065 E.  2.020205
Com arribar-hi

A càrrec de: Sergi Sales

Observacions: porteu calçat còmode i a ser possible prismàtics.

Col·labora: Ajuntament de Molins de Rei

Promotors: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Museu de Ciències Naturals de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el calendari-resum

Consulteu totes les activitats de l’Agenda de l’AMB


Aquesta és la tretzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Lloc
Riu Llobregat · Molins de Rei
Dates
Diumenge 24 de febrer de 2019
Horari
De 9.30 a 12.30 h
Durada
3 hores
Adreçat a
Famílies
Tipus
Itinerari guiat, Taller
Preu
Activitat gratuïta
Informació i reserves
A/e activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 9 a 13 h)
Observacions
Es necessària la reserva prèvia.

El període d'inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat i acaba el divendres abans de l'activitat.

Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats