Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Club dels llunàtics

Tertúlia: Coneixem prou els oceans? Estan en perill?

Ponent: Josep Maria Gili, professor d’investigació del CSIC a l’Institut de Ciències del Mar, ecòleg marí i divulgador científic.

Moderador: Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i assessor del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquesta activitat vol recuperar la tradició del “Club dels llunàtics”, una tertúlia sobre actualitat científica que es feia a la biblioteca de l’antiga seu del Museu, al parc de la Ciutadella i que prenia com a inspiració la idea de la Societat lunar de Birmingham (s. XVIII), que es reunia en nit de lluna plena per “il·luminar la ment dels homes”.

L’exposició de referència, Planeta Vida, és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que ens proposa temes relacionats amb el món natural des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció..

Els ponents convidats introduiran el tema de la sessió al llarg de 20 minuts i, a continuació, s’animarà els participants a adoptar el rol dels científics noucentistes. La tertúlia inclou el berenar.

Imatge d’Armin Gruber.

El cicle del Club dels llunàtics es realitza el tercer dijous de cada mes. Aquestes activitats han estat programades per Jordi Serrallonga, arqueòleg, expedicionari i naturalista.


Properes sessions:

15-02-2018. Les papallones del mar. El meravellós món de les meduses. Ponent: Dacha Atienza

15-03-2018. El canvi climàtic i el canvi global: una evidència científica indiscutible. Ponent: Francisco Javier Martín-Vide

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dijous 18 de gener de 2018
Horari
De 19 a 20.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Conferència-debat
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la inscripció prèvia, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".

Altres activitats