Podrem triar de fer un cistell de bolets o un cove, dues de les peces més típiques de la cistelleria popular catalana. Aquest tipus de cistelleria és autòctona de Catalunya i té unes característiques que la diferencien molt de les tècniques de la resta de la península ibèrica i Europa.
Aprendrem aquestes tècniques mentre fem les peces i farem servir vímet amb pell, vímet esberlat i canya.
A càrrec de Mònica Guilera Subirana
Idiomes vehiculars: català i castellà, indistintament
Organitza: Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres
Aquesta activitat s’emmarca dins de la programació de cursos de l’Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres, amb el propòsit de transmetre el coneixement de les tècniques bàsiques de cistelleria i de les fibres vegetals utilitzades.
Propers cursos:
. 17/02/2018 · Cistelleria amb fulles de palma · Art Pauma
. 10 i 11/03/2018 · Seients de cadira de boga · Josep Mercader
. 14/04/2018 · Cistell teixit de remolí · Joan Farré
. 28/04/2018 · Cistelleria amb palla · Anna Isabel Sánchez
. 12 i 13/05/2018 · Cistelleria amb espart · Simone Simons