Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Més que cistells!

Farem un peix de fibres naturals, amb teixit de vímet i/o boga, per emportar-nos-el a casa. Amb el guiatge de Marta Penina.

Jardí Botànic de Barcelona Activitats Més que cistells!

Lloc
Jardí Botànic de Barcelona
Dates
Diumenge 4 de febrer de 2024
Horari
. A les 11 h
. A les 12.15 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Famílies amb infants a partir de 8 anys
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Informació i reserves
A/e activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Es necessària la reserva prèvia.

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.
Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

En aquest taller creatiu de cistelleria, veurem alguns teixits naturals que es poden trobar en utensilis quotidians i elaborarem un peix, amb vímet i boga com a teixits, per emportar-nos-el a casa.

Començarem per donar forma de peix a un vímet. A continuació, farem servir la fibra de boga per anar teixint i omplint la forma de peix que li hem donat amb el vímet. Treballarem amb les fibres ben humides.

Professores: Marta Penina i Alba Sors

A càrrec de: Associació Catalana de Cistellaires

Punt de trobada: Aula Mediterrània del Jardí Botànic de Barcelona
Coordenades GPS: 41.362378, 2.157204

Més informació: Agenda de l’AMB

Promotors: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Museu de Ciències Naturals de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 18è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Calendari de les activitats del 18è cicle!

Consulteu la informació de les activitats del 18è cicle a la web de l’AMB.

Altres activitats

  • Des de 22-02-2024
  • Fins a 22-02-2024