Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museum Quiz Summer Tour

Un trivial per equips, a la seu de cinc museus de la ciutat, els dimecres del 28 de juny al 26 de juliol, amb preguntes relacionades amb la temàtica de cada un dels museus. Fes equip i vine a jugar!

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Museum Quiz Summer Tour

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dimecres 12 de juliol de 2023
Horari
28 de juny, de 21.30 a 23.30 h, MAC
5 de juliol, de 21 a 23 h, MMB
12 de juliol, de 21 a 23 h, hi ha un canvi de seu del JBB al MCNB
19 de juliol, de 21 a 23 h, MOE
26 de juliol, de 21 a 23 h, CCCB
Tipus
Joc
Hi ha hagut un canvi de la seu
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Per participar-hi, cal apuntar-se en equip (entre 4 i 6 persones) a l'enllaç anterior de "Reserva d'entrades" que s'habilitarà a partir del dijous 1 de juny, a partir de les 10 h.
Cada equip ha d'indicar un nom que el representi, i es pot apuntar a una o dues sessions.

Atenció: hem canviat la seu de l'activitat del Jardí Botànic de Barcelona al Museu de Ciències Naturals (pl. Leonardo da Vinci, 4-5, parc del Fòrum) a causa de la celebracio simultània d'un concert a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i que faria incompatible el desenvolupament normal del joc i que complicaria molt la mobilitat a la zona

El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), el Jardí Botànic de Barcelona ·MCNB (JBB), el Museu Marítim de Barcelona (MMB), el Museu Olímpic i de l’Esport (MOE)  el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) es tornen a unir aquest estiu per presentar la setena edició del Museum Quiz Summer Tour.

Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels quatre museus participants, cada dimecres, des del 28 de juny fins al 26 de juliol, de 21 a 23 h. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

Aquest concurs s’inspira en el pub quiz, originari dels pubs de Gran Bretanya, on els jugadors dels diferents equips han de respondre una bateria de preguntes. Els cinc museus de la ciutat organitzadors han adaptat el joc de manera que es desenvoluparà en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica pròpia de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès, amb servei de bar.

Com podeu participar?
Cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 i màxim de 6 persones) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit.
Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es pot apuntar a una o dues sessions. És imprescindible la inscripció prèvia a través de l’enllaç següent: https://forms.gle/q8iqJATgTRNFxq8Y7, que estarà habilitat a partir del dijous 1 de juny.

Quizmaster: com en anteriors edicions, Alberte Montes, actor i humorista.

Patrocini: Fundació DAMM

Programa, dimecres:
. 28 de juny, de 21.30 a 23.30 h, Museu d’Arqueologia de Catalunya
. 5 de juliol, de 21 a 23 h, Museu Marítim de Barcelona
. 12 de juliol, de 21 a 23 h, hi ha un canvi de seu del Jardí Botànic de Barcelona al Museu de Ciències Naturals
. 19 de juliol, de 21 a 23 h, al Museu Olímpic i de l’Esport
. 26 de juliol, de 21 a 23 h, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Altres activitats