Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Sense abelles s’acabaria la vida?

Vine a fer una visita guiada a l’exposició Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc i participa en la conversa posterior mentre degustes un cafè o una infusió.

Jardí Botànic de Barcelona Activitats Sense abelles s’acabaria la vida?

Lloc
Jardí Botànic de Barcelona
Dates
Dimecres 30 de març de 2022 (hi ha hagut un canvi en l'horari:)
Horari
. De 16.30 a 17.15 h, visita guiada a l'exposició Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc
. De 17.15 a 18 h, conversa sobre "És cert que sense abelles s'acabaria la vida?"
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Gent gran
Tipus
Conferència-debat, Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia a l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".

Aforament: 20 persones.

La realització de la degustació de cafè o infusió, en tot cas, restarà subjecta a l’evolució de les mesures sanitàries contra la Covid-19.

Et proposem visitar l’exposició Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc de la mà de la seva comissària, la biòloga Berta Caballero, per després passar a fer una tertúlia sobre la necessitat de l’existència de les abelles per a la vida.

Entre el 2 de febrer i els 6 d’abril de 2022, un grup de museus de la ciutat de Barcelona presenta ‘Amb sucre o sense?’, un cicle de deu converses adreçades a persones grans, que tenen lloc els dimecres a les 16 h de la tarda. La proposta inclou una visita diferent a cada institució i, a continuació, un espai de cafè que permetrà continuar l’intercanvi d’informacions i coneixements encetat a les sales del museu. Per participar-hi, no calen coneixements previs del tema proposat en cada sessió, només ganes de compartir els coneixements que venen de la pròpia experiència.

Aquesta activitat forma part del cicle Amb sucre o sense?, una iniciativa que proposa visitar diverses exposicions i museus i ofereix un espai de tertúlia al voltant d’un cafè o infusió.

Programa

Descarrega’t el cartell

Altres activitats