Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Entre llums i ombres

Posem al teu abast la guia i la creativitat de l’artista Raquel Arnaiz, en aquest taller participatiu emmarcat en el festival del dibuix de Barcelona, on podràs explorar la tècnica i la imaginació.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Entre llums i ombres

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Diumenge 25 d'octubre de 2020
Horari
11 a 11.45 h
12 a 12.45 h
13 a 13.45 h
14 a 14.45 h
16 a 16.45 h
17 a 17.45 h
18 a 18.45 h
Durada
45 minuts, cada sessió
Adreçat a
Públic general
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal fer reserva prèvia, a través de l'enllaç superior de "Reserves d'entrades" (web de Barcelona Dibuixa), a partir del 16 d'octubre.

. L'ús de mascareta és obligatori.

Torna la festa del dibuix, Barcelona Dibuixa.

Taller del Museu: Entre llums i ombres, a càrrec de Raquel Arnaiz.

Quines formes naturals t’evoquen les ombres?

Què hi veus a les ombres? A vegades, mires una ombra i et recorda un ocell, un llangardaix, un arbre o potser el fons marí.

I si projectem ombres i ens inspirem en els seus contorns? Deixem anar la imaginació i creem formes de vida o fins i tot paisatges que completen les ombres amb la intervenció del nostre traç.

Ho fotografiarem per fer-ne una exposició col·lectiva. Amb materials de dibuix senzills i a l’abast de tothom recuperarem la mirada intuïtiva per generar un món natural imaginari i sorprenent.

Artista: Raquel Arnaiz Vargas, biòloga de formació, sempre ha mantingut un diàleg entre art i natura. Ha combinat els estudis científics amb la formació artística des del dibuix i pintura, tècniques d’estampació i, actualment, la formació en il·lustració.

Actualment, desenvolupa la seva feina i dona suport a projectes de Nusos Cooperativa. Amb el temps s’ha especialitzat en el disseny d’activitats i en l’elaboració de materials didàctics on la mirada creativa permeti apropar-se i meravellar-se pel món natural des de la diversitat de llenguatges artístics.

This slideshow requires JavaScript.

Més informació: https://www.barcelona.cat/barcelonadibuixa

Altres activitats

  • Des de 25-04-2024
  • Fins a 25-04-2024