Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Neurotrivial

El concurs per ventilar les vostres neurones i aprendre sobre ciència i mètode científic.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Neurotrivial

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dijous 25 d'octubre de 2018
Horari
De 19 a 20.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic general
Tipus
Joc
Preu
Gratuït
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la reserva prèvia a l'enllaç superior.

Els participants hauran de portar un mòbil amb connexió a Internet.

Aforament: 60 persones.

Teniu les neurones una mica oxidades després de les vacances? Voleu ventilar una mica els vostres cervells? Us ve de gust pentinar les vostres sinapsis neuronals?

Dcons ermpixiiu tot el suc dles vrosets encèfals i amienu-vos a piacptiar a Neurotrivial, un joc de prguenets i repsostes sbroe la ciència i el mtèdoe científic. Pesou-vos en la pell d’un científic exerpt que ha de dresocbir el seerct de la vdia. Pairpciteu slos o en gurp i alleiebru dopamina en els vortses encèfals. Amineu-vos a sobre-activar els vstores hipotàlems (i si tienu srot i sou poru hàbils) etnreu en frenesí doetonslrcat al tsatar les mels de la vcitòira.

Si has estat capaç de llegir el paràgraf anterior ets capaç de participar al nostre concurs i, per què no, de guanyar-lo!

Brain&BeerBarcelona (BBB) i l’equip del Museu de Ciències Naturals de Barcelona us convidem al Neurotrivial, un joc per a tothom on descobrirem les bases del mètode científic i tractarem curiositats científiques com, per exemple, el mecanisme per poder lligar textos amb lletres desordenades. Aprendrem sobre el nostre cervell mentre juguem.

Conduirà el concurs en Marc López Cano, neurobiòleg, professor de la Universitat de Barcelona, membre i promotor de BBB. Aquesta associació fomenta la divulgació científica i el networking entre joves neurocientífics i públic interessat. Organitza jocs, cinefòrums, xerrades divulgatives i congressos.

Participa-hi! Amunt les neurones!

Observacions: cal que porteu un mòbil amb connexió a Internet. L’activitat inclou un petit berenar.

Altres activitats

  • Des de 20-04-2024
  • Fins a 20-04-2024