Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Big Draw, Barcelona dibuixa

La festa del dibuix, endegada pel Museu Picasso, enguany amb la participació del Museu amb diferents tallers.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Big Draw, Barcelona dibuixa

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Diumenge 28 d'octubre de 2018
Horari
D'11 a 18 h
Durada
7 hores
Adreçat a
Públic general
Tipus
Taller
Preu
Gratuït
Observacions
No s'ha de fer reserva prèvia.

El Big Draw, la festa del dibuix, és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d’altres, tant de reconeguts com d’emergents, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.

Impulsat pel Museu Picasso de Barcelona, enguany s’amplia a altres indrets i museus de la ciutat. Aquest Museu s’incorpora a la iniciativa amb cinc tallers, que corresponent a la zona Maresme-Fòrum.

Tallers (a l’exterior i interior del Museu)

Construïm el nostre mosaic
Dissenya la teva pròpia rajola per fer el mosaic del barri del Besòs-Maresme, a partir de cartró, i fes volar la teva imaginació.

La geometria de la naturalesa
La mandala és una obra pública circular en pastels de guix. El taller en si és una forma de meditació de pau basada en la tradició índia i tibetana.

Veure amb el llapis
Visiteu el Museu de Ciències llapis en mà, per tal de trobar les peces que més han cridat l’atenció de l’il·lustrador Francesc Jutglar. Una proposta per a tots on se’ns presenten esbossos o fragments d’espècimens del Museu, i nosaltres podem acabar de dibuixar-los.

Construïm ocells
Tots els ocells tenen una estructura corporal molt similar. A partir d’un mateix cos i un cap, podem passar d’un ocell a un altre només canviant la llargada del coll i del bec, i afegint-hi unes potes, ales i cua de la mida correcta.

Mira! Què és?… És el mar! Vine i dibuixa!
Taller que permetrà fer un gran mural per representar com volem el mar. Des de la part més superficial fins a la més profunda. Això sí, hem de pensar què farem amb els residus. Les vostres idees són molt importants.

Mascarell jove, de Francesc Jutglar

El Big Draw, Barcelona dibuixa, enguany es fa més gran. Una proposta de quaranta tallers gratuïts en diferents espais de la ciutat, que s’amplia als barris de La Ribera, Santa Caterina, Sant Pere, Parc de Montjuïc, El Raval, El Parc i La Llacuna del Poblenou, Els Clot i Parc del Fòrum.

Organitza: Museu Picasso de Barcelona i Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació: https://www.barcelona.cat/bigdraw

Altres activitats

  • Des de 26-04-2024
  • Fins a 26-04-2024