Saltar al contingut
Activitats

Parc dels Tres Turons Activitats

BioBlitzBcn

Sortirem a la recerca d’ocells, insectes i d’altres animals que viuen ben a prop nostre, en els parcs i les platges de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els observarem, descobrirem quins són i aportarem les nostres dades a una plataforma de ciència ciutadana.

Lloc: parc dels Tres Turons, al punt de recepció i camp base, Aula Ambiental Bosc Turull.

Coorganitzadors: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Associació d’Amics del Jardí Botànic de BarcelonaÀrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Institut Botànic de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 14è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Consulta actualitzada de totes les activitats del Cicle

Descarregueu-vos el calendari de totes les activitats programades del Cicle

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Lloc
Parc dels Tres Turons
Dates
Dissabte 9 i diumenge 10 de maig de 2020
Adreçat a
Públic familiar (totes les edats)
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Activitat cancel·lada
Observacions
No hi ha inscripció prèvia.

Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat.

Aquesta activitat ha estat cancel·lada seguint les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a la contenció de la COVID-19.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats