Saltar al contingut
Activitats

Parc dels Tres Turons Activitats

BioblitzBCN

Acompanyats d’experts naturalistes, participarem en l’observació i la recerca de la flora i la fauna, per col·laborar en els estudis de biodiversitat urbana. Sortirem a la recerca d’ocells, insectes i d’altres animals que viuen ben a prop nostre i n’aportarem dades a una plataforma de ciència ciutadana.

El BioblitzBCN és un esdeveniment, col·laboratiu i festiu, d’edició anual, l’objectiu del qual és la identificació del màxim nombre d’espècies, d’una àrea determinada, per fer-ne un inventari sobre biodiversitat. Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana, de la flora i la fauna.

Reuneix a científics i naturalistes experts, a estudiants i grups escolars, a voluntaris/àries amb o sense formació prèvia, i a la ciutadania en general. L’inventari biològic que és conseqüència d’aquestes jornades té la vocació de treball de camp públic i obert, on es comparteix l’entusiasme i l’expertesa naturalista i s’augmenta la consciència sobre la documentació i la preservació.

Lloc: parc dels Tres Turons

Més informacióhttp://bioblitzbcn.museuciencies.cat

Organitzen: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, Hàbitat Urbà i Àrea Metropolitana de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona.


Activitat emmarcada dins del programa del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el calendari-resum

Consulteu totes les activitats de l’Agenda de l’AMB


Aquesta és la tretzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans.

Lloc
Parc dels Tres Turons
Dates
Cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019
Horari
Adreçat a
Famílies
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Informació i reserves
A/e activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 9 a 13 h)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Es necessària la reserva prèvia, a l'enllaç superior.

Termini de reserves: del 8 al 28 d'abril.
>br> Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats