Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Biomarató botànica

Quants éssers vius ets capaç de trobar i fotografiar?

Delta del Llobregat Activitats Biomarató botànica

Lloc
Delta del Llobregat
Dates
Dissabte 28 d'abril de 2018
Horari
Parada (codi 3246) Bus 46, al davant del centre comercial Les Arenes, prop de la boca de metro de plaça Espanya (Barcelona), a les 9 h
Sortida, a les 13 h (hora d'arribada prevista a Barcelona, a les 14 h)
Durada
4 hores
Adreçat a
Públic general
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Ha canviat el lloc de realització d'aquesta activitat (al delta del Llobregat)

El Jardí Botànic de Barcelona i l’Associació d’Amics del Jardí Botànic (AAJBB) enguany participaran a la Biomarató que organitza el Centre de Recerca Ecològia i Aplicacions Forestals (CREAF).

Visitarem la zona del Remolar-Filipines, fent una ruta circular d’uns 10 Km en total. El camí és fàcil amb poc desnivell. Els llocs que seguirem són molt rics en orquídies i altres bulboses. Està previst la tornada a les 13 h, per arribar a Barcelona a les 14 h.

La Biomarató és una competició amistosa entre 70 ciutats de tot el món que té l’objectiu de trobar el màxim nombre d’espècies a l’entorn urbà. Guanyarà la ciutat que aconsegueixi fer més observacions, trobar més espècies diferents i animar a més participants entre el 27 i el 30 d’abril.

Lloc de trobada: parada (codi 3246) Bus 46, al davant del centre comercial Les Arenes, prop de la boca de metro de plaça Espanya (Barcelona), a les 9 h.

Guiatge: David Bertran, cap de col·leccions del Jardí Botànic de Barcelona

Recomanacions: a part de l’esmorzar, no oblidar de portar aigua, calçat adequat i bastons, si cal. Porteu el vostre smarphone amb l’app Natusfera instal·lada

Més informació: http://biomarato.creaf.cat

Voleu participar a un concurs del CREAF per a la Biomarató? cliqueu aquí

Altres activitats

  • Des de 19-06-2024
  • Fins a 19-06-2024