Saltar al contingut
Activitats

Vacarisses Activitats

Biomarató botànica

El Jardí Botànic de Barcelona i l’Associació d’Amics del Jardí Botànic (AAJBB) enguany participaran a la Biomarató que organitza el Centre de Recerca Ecològia i Aplicacions Forestals (CREAF).

Visitarem la zona del Torrent de Torrella-Puig Cendrós, fent una ruta circular d’uns 10 km en total. El camí és fàcil i amb poc desnivell. Els llocs que seguirem són molt rics en orquídies i altres bulboses.

La Biomarató és una competició amistosa entre 70 ciutats de tot el món que té l’objectiu de trobar el màxim nombre d’espècies a l’entorn urbà. Guanyarà la ciutat que aconsegueixi fer més observacions, trobar més espècies diferents i animar a més participants entre el 27 i el 30 d’abril.

Lloc de trobada: Estació de Renfe, pl. de Catalunya, línia R4, per agafar el tren que surt a les 8.44 h, direcció a la parada Vacarisses-Torreblanca. Situeu-vos a l’alçada del primer vagó a fi de poder-nos-hi agrupar.

Guiatge: David Bertran, cap de col·leccions del Jardí Botànic de Barcelona

Recomanacions: a part de menjar, no oblidar de portar aigua, calçat adequat i bastons, si cal. Porteu el vostre smarphone amb l’app Natusfera instal·lada

Més informació: http://biomarato.creaf.cat

Voleu participar a un concurs del CREAF per a la Biomarató? cliqueu aquí

Lloc
Vacarisses
Dates
Dissabte 28 d'abril de 2018
Horari
Estació de Renfe, pl. de Catalunya (Barcelona), línia R4, per agafar el tren que surt a les 8.44 h, direcció a la parada Vacarisses-Torreblanca
Estació de Renfe, Vacarisses-Torreblanca, línia R4, per agafar el tren que surt a les 16.23 h, direcció pl. de Catalunya (Barcelona)
Durada
6 hores
Adreçat a
Públic general
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta

Altres activitats