Saltar al contingut
Activitats

(lloc per determinar) Activitats

Bioblitz

Acompanyats d’experts naturalistes, participarem en l’observació i la recerca de flora i fauna de l’àrea d’estudi que es determinarà, properament, per col·laborar en els estudis de biodiversitat urbana.

Observacions: seguiu les novetats d’aquesta edició, els horaris, la ublicació i les inscripcions al següent enllaç: http://bioblitzbcn.museuciencies.cat

Punt de trobada: per determinar

Coordenades: per determinar

Col·laboren: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, Hàbitat Urbà i Àrea Metropolitana de Barcelona


Activitat emmarcada dins del programa del 12è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el programa complet

Descarrega’t el calendari-resum


Aquesta és la dotzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació per a tot el 2018, plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans. Cada cap de setmana podreu gaudir d’un espai natural diferent de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Lloc
(lloc per determinar)
Dates
Dissabte 21 i diumenge 22 d'abril de 2018
Horari
(per determinar)
Adreçat a
Públic familiar i adult
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Observacions
Properament, tota la informació a: http://bioblitzbcn.museuciencies.cat/

Altres activitats