Saltar al contingut
Activitats

Jardí Botànic Històric Activitats

BioblitzBCN

Acompanyats d’experts naturalistes, participarem en l’observació i la recerca de la flora i la fauna del Jardí Botànic Històric, per col·laborar en els estudis de biodiversitat urbana.

El BioblitzBCN és un esdeveniment, col·laboratiu i festiu, d’edició anual, l’objectiu del qual és la identificació del màxim nombre d’espècies, d’una àrea determinada, per fer-ne un inventari sobre biodiversitat. Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana, de la flora i la fauna.

Reuneix a científics i naturalistes experts, a estudiants i grups escolars, a voluntaris/àries amb o sense formació prèvia, i a la ciutadania en general. L’inventari biològic que és conseqüència d’aquestes jornades té la vocació de treball de camp públic i obert, on es comparteix l’entusiasme i l’expertesa naturalista i s’augmenta la consciència sobre la documentació i la preservació.

Punt de trobada: zona de la Masia, del Jardí Botànic Històric, i zona adjacent del parc de Montjuïc

Coordenades: N41.367367, E2.152972

Horaris:

Dissabte 21 d’abril, de 9 a 20 h

Diumenge 22 d’abril, de 9 a 15

Organitzen: Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, Hàbitat Urbà i Àrea Metropolitana de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona

BioBlitzBCN format part de #EUGreenWeek!

Tota la informació a: http://bioblitzbcn.museuciencies.cat


Activitat emmarcada dins del programa del 12è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Descarrega’t el programa complet

Descarrega’t el calendari-resum


Aquesta és la dotzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Una programació per a tot el 2018, plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans. Cada cap de setmana podreu gaudir d’un espai natural diferent de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Lloc
Jardí Botànic Històric
Dates
Dissabte 21 i diumenge 22 d'abril de 2018
Horari
Dissabte 21 d'abril, de 9 a 20 h
Diumenge 22 d'abril, de 9 a 15 h
Adreçat a
Públic familiar i adult
Tipus
Jornada participativa
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Les reserves es podran fer a l'enllaç d'adalt, fins al dimecres 18 d'abril, a les 12 h.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats