- Lloc
- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
- Dates
- Dissabte 19 de desembre de 2015
- Horari
- De 12 a 14 h
- Durada
- 1 hora
- Adreçat a
- Famílies
- Tipus
- Taller
- Preu
- Activitat gratuïta
- Observacions
- Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari
Estratègies per alimentar de manera saludable els vostres fills.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Alimentació i cuina saludable
L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer aspectes teòrics i pràctics de la cuina saludable que puguin ser aplicats per a la millora de l’alimentació dels infants.
En una primera part, més teòrica, s’explicarà en què consisteix l’alimentació equilibrada i com es poden resoldre els problemes alimentaris més comuns en edat infantil. Es passarà, posteiorment, a una part més pràctica per il·lustrar sobre estratègies culinàries i receptes de cuina per millorar l’alimentacció dels més joves.
Per finalitzar farem un tast dels plats preparats.
A càrrec de Marga Serra, docent màster universitari de Nutrició i Salut de la Universitat Oberta de Catalunya i directora de Nutrapp. I, Maria Antúnez, monitora de tallers de cuina i activitats de lleure, periodista, bloguera i cuinera afeccionada.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·labora: Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona i Universitat de Barcelona.
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Programa complet d’activitats sobre nutrició:
Dt. 30/06/2015, 19-21 h, La importància de la hidratació per a la salut
Ds. 11/07/2015, 12-13.30 h, El projecte social de La Fageda
Dg. 12/07/2015, 12-13.30 h, Aportacions del pa a la nutrició
Dg. 19/07/2015, 12-13.30 h, Showcooking, demostració gastronòmica per Pere Planagumà
Ds. 19/09/2015, 12-13.30 h, Showcooking, demostració gastronòmica per Elena Camprubí (punt de recollida d’aliments)
Dj. 08/10/2015, 19 h, Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dv. 16 al dg. 18/10/2015, Exposició Som gent de profit
Dg. 25/10/2015, 12-13.30 h, Showcooking, demostració gastronòmica per Víctor Quintilla (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dt. 03/11/2015, jornada sobre Importància de la hidratació per a la salut (entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 08/11/2015, 12-12.45 h, Tast de caves amb Òscar Llombart, enòleg de Bodegues Sumarroca (entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 15/11/2015, 11.30-13 h, Showcooking per a nens (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Ds. 21/11/2015, 12 h, Nutrapp, projecte d’educació nutricional online (entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dj. 26/11/2015, 19 h, La razón de la sinrazón. Causas y mecanismos del hambre (punt de recollida d’aliments)
Ds. 28/11/2015, 11.30 h, Alimentació, ciència i salut mental (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 29/11/2015, 12-13.30 h, Showcooking, demostració gastronòmica per Jordi Guillem (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 13/12/2015, 12-12.45 h, Tast de caves amb Òscar Llombart, enòleg de Bodegues Sumarroca (entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 13/12/2015, 11.30 h / 16.30 h, Showcooking per a nens, a La Marató de TV3 (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Ds. 19/12/2015, 12-14 h, Alimentació i cuina saludable (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 17/01/2016, 12-13 h, Esport i nutrició amb la Fundació FC Barcelona (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 31/01/2016, 12-13.30 h, Showcooking, demostració gastronòmica per Felipe Celis (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 24/01/2016, 12-13 h. Qualitat i maduració de la carn (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 14/02/2016, 12-14 h, La vinya del món (entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Dg. 21/02/2016, 12-13.30 h, Sempre és temps de confitures (punt de recollida d’aliments · entrada gratuïta a l’exposició temporal)
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat