Coneix un projecte d’investigació de 360 varietats de vinyes de tot el món:
. Estudis d’ADN i elaboració d’un mapa genètic de les vinyes
. Resposta de les diferents varietats a la terra i la climatologia del Penedès
. Microvinificacions per experimentar els resultats aromàtics i gustatius a l’hora d’elaborar nous vins
Finalment es podran tastar alguns dels vins de la verema 2014.
A càrrec d’Òscar Llombart, enòleg de Bodegues Sumarroca.
Cal fer la inscripció prèvia.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·labora: Bodegues Sumarroca i Universitat de Barcelona.
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat