Saltar al contingut
Activitats

Museu Blau Activitats

Showcooking, demostració gastronòmica per Felipe Celis

Lloc
Museu Blau
Dates
Diumenge 31 de gener de 2016
Horari
De 12 a 13.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic general
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Observacions
Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari

Newsletter del Museu

Malbarates o aprofites?

Cuina per aprendre a aprofitar el menjar gràcies a tècniques, consells i aplicacions de la cuina domèstica.

Amb coneixements de cuina i de les noves tecnologies, podem treure més profit del menjar a casa nostra. No només per qüestions ètiques o medi ambientals, sinó també per raons econòmiques. Tirar menjar és tirar diners i és per això que hem de tenir cura i conscienciar-nos dels quilograms de menjar que llencem.

Farem receptes senzilles, ràpides i econòmiques, però sobretot, aprendrem a fer més rendibles les nostres compres i aixì, a la llarga, reduirem les nostres despeses.

A càrrec de Felipe Celis, cuiner, professor de cuina i coautor de la guia “Aprofitem el menjar!” i de la Plataforma Aprofitem els Aliments.

Cal fer la inscripció prèvia.

2016-01-31_showcooking_felipe_celis_interior

Organitza: Fundación Iberoamericana de NutriciónParque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Col·labora:  Plataforma Aprofitem els Aliments i Universitat de Barcelona.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.


Us interessarà saber que…

  • Diumenge 31 de gener, a l’entrada del Museu Blau hi haurà un punt de recollida d’aliments. Si hi voleu col·laborar podeu portar, sobretot, conserves, oli o llet, que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona.
  • Durant tota la jornada d’aquesta data, l’entrada serà gratuïta a l’exposició Nutrició, Impuls Vital.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vitaldel Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.


Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat

Altres activitats