Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comunicació Actualitat Notícies del MuseuJardí Botànic De flor en flor

De flor en flor

21 març 2016

El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà aquest any la primavera amb una gran festa de colors i sensacions dirigida a tota la ciutadania. De flor en flor és el nom del primer i únic Festival de Flors i Jardins que es fa a Barcelona i que tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc.

Inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe (blues i guitarra clàssica) en diversos horaris. La programació es completarà amb una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats.

A l’estand del Jardí Botànic de Barcelona (JBB) podreu trobar informació sobre l’Institut Botànic de Barcelona (IBB), tant tríptics com plecs d’herbari d’algunes plantes mediterrànies. A més, en Miquel Veny (conservador de les col·leccions de plantes vives destinades a la recerca de l’IBB) i la Núria Abellán (responsable de les col·leccions del viver del JBB) han seleccionat algunes plantes de clima mediterrani del JBB (d’Austràlia, Sud Àfrica i California, entre d’altres) per a que formin part de l’exposició de la fira. Un cop acabada la fira aquestes plantes formaran part de la flora ornamental del Poble Espanyol.

Lloc: Poble Espanyol
Data i horaris: del 24 al 28 de març de 2016 de 11 h a 18 h
Preu: 6 € (residents a Catalunya) / Nens de 0 a 4 anys i socis del Poble Espanyol, entrada gratuïta
Organització: Poble Espanyol

Col·laboradors: Gremi de Floristes de Barcelona, Jardí Botànic de Barcelona i Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.