Saltar al contingut

Benvinguts

Situat en un pendent suau del parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l’abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l’any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.

La funció del Jardí és preservar i donar a conèixer col·leccions de plantes mediterrànies de tot el món. Entre els seus objectius principals destaquen la conservació i documentació del patrimoni natural de Catalunya, actuar com a element difusor de la cultura botànica i naturalista i promoure el coneixement i el respecte per la natura.

Des del punt de vista científic, el Jardí rep el suport de l’Institut Botànic de Barcelona, un centre mixt (Ajuntament de Barcelona – CSIC) dedicat a la recerca botànica i de prestigi consolidat, que disposa d’una important biblioteca i un dels herbaris més grans de Catalunya.

TRIPADVISOR jbb

 

El Jardí Botànic de Barcelona ha guanyat un certificat d’excel·lència en hospitalitat el 2015, atorgat per Tripadvisor a partir de les opinions emeses pels visitants del centre i pels usuaris d’aquest portal.