Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Tast de vi i cava, amb Òscar Llombart

Tasta les novetats de Bodegues Sumarroca.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Tast de vi i cava, amb Òscar Llombart

Vins nous per nous temps. Tastarem novetats que acaben de sortir al mercat. El vi Tuvi or not to be i el vi Il·lògic, tots dos blancs. En negres tastarem el vi Graonc, un DO Montsant de nova anyada. En caves tastarem el nou Grand Cuvee, amb una nova presentació. Finalment, tastarem el Nuria Claverol Homentatge que, tot i no ser novetat, ensenya molt de la manera de treballar a Bodegues Sumarroca

A càrrec d’Òscar Llombart, enòleg de Bodegues Sumarroca.

Cal fer la inscripció prèvia.

2016-04-10_tast_vins_interior

Organitza: Fundación Iberoamericana de NutriciónParque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Col·labora: Bodegues Sumarroca

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.


Us interessarà saber que…

  • Diumenge 10 d’abril, a l’entrada del Museu Blau hi haurà un punt de recollida d’aliments. Si hi voleu col·laborar podeu portar, sobretot, conserves, oli o llet, que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona.
  • Durant tota la jornada d’aquesta data, l’entrada serà gratuïta a l’exposició Nutrició, Impuls Vital.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vitaldel Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.


Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat

Altres activitats