- Lloc
- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
- Dates
- Diumenge 10 d'abril de 2016
- Horari
- De 12 a 13 h
- Durada
- 1 hora
- Adreçat a
- Públic general
- Tipus
- Taller
- Preu
- Activitat gratuïta
- Observacions
- Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari
Tasta les novetats de Bodegues Sumarroca.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Tast de vi i cava, amb Òscar Llombart
Vins nous per nous temps. Tastarem novetats que acaben de sortir al mercat. El vi Tuvi or not to be i el vi Il·lògic, tots dos blancs. En negres tastarem el vi Graonc, un DO Montsant de nova anyada. En caves tastarem el nou Grand Cuvee, amb una nova presentació. Finalment, tastarem el Nuria Claverol Homentatge que, tot i no ser novetat, ensenya molt de la manera de treballar a Bodegues Sumarroca
A càrrec d’Òscar Llombart, enòleg de Bodegues Sumarroca.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·labora: Bodegues Sumarroca
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat