Malbarates o aprofites?
Cuina per aprendre a aprofitar el menjar gràcies a tècniques, consells i aplicacions de la cuina domèstica.
Amb coneixements de cuina i de les noves tecnologies, podem treure més profit del menjar a casa nostra. No només per qüestions ètiques o medi ambientals, sinó també per raons econòmiques. Tirar menjar és tirar diners i és per això que hem de tenir cura i conscienciar-nos dels quilograms de menjar que llencem.
Farem receptes senzilles, ràpides i econòmiques, però sobretot, aprendrem a fer més rendibles les nostres compres i aixì, a la llarga, reduirem les nostres despeses.
A càrrec de Felipe Celis, cuiner, professor de cuina i coautor de la guia “Aprofitem el menjar!” i de la Plataforma Aprofitem els Aliments.
Cal fer la inscripció prèvia.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·labora: Plataforma Aprofitem els Aliments i Universitat de Barcelona.
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
- Diumenge 31 de gener, a l’entrada del Museu Blau hi haurà un punt de recollida d’aliments. Si hi voleu col·laborar podeu portar, sobretot, conserves, oli o llet, que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona.
- Durant tota la jornada d’aquesta data, l’entrada serà gratuïta a l’exposició Nutrició, Impuls Vital.
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat