- Lloc
- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
- Dates
- Diumenge 21 de febrer de 2016
- Horari
- De 12 a 13.30 h
- Durada
- 1 hora
- Adreçat a
- Públic general
- Tipus
- Taller
- Preu
- Activitat gratuïta
- Observacions
- Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari
L’elaboració d’una confitura pas a pas.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Sempre és temps de confitures
Al final, s’obsequiarà els assistents amb un tast.
A càrrec de Georgina Regàs, del Museu de la Confitura.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·labora: Museu de la Confitura i Universitat de Barcelona.
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat