Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Sempre és temps de confitures

L’elaboració d’una confitura pas a pas.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Sempre és temps de confitures

El Museu de la Confitura ens convida a un taller explicatiu on s’exposarà tot el relatiu a l’elaboració d’una confitura, una melmelada i una gelea, amb l’ajuda d’una presentació digital per no perdre’n detall dels diferents processos.

Al final, s’obsequiarà els assistents amb un tast.

A càrrec de Georgina Regàs, del Museu de la Confitura.

Cal fer la inscripció prèvia.

Organitza: Fundación Iberoamericana de NutriciónParque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Col·labora: Museu de la Confitura i Universitat de Barcelona.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.


Us interessarà saber que…

  • Diumenge 21 de febrer, a l’entrada del Museu Blau hi haurà un punt de recollida d’aliments. Si hi voleu col·laborar podeu portar, sobretot, conserves, oli o llet, que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona.
  • Durant tota la jornada d’aquesta data, l’entrada serà gratuïta a l’exposició Nutrició, Impuls Vital.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vitaldel Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.


Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat

Altres activitats

  • Des de 21-11-2024
  • Fins a 21-11-2024