Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Brolla

Comunicació Publicacions Divulgatives Brolla

Brolla és la continuació de l’antic Butlletí informatiu de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic. El primer número, el número 0, es va publicar al gener de 2003. En aquell moment demanàvem els nostres lectors quin nom li posaríem. Va reeixir la proposta de l’amic Miquel Comas, i Brolla va ser el nom.

Aquesta publicació de setze pàgines és fruit de l’esforç de l’equip del Jardí i dels membres de l’Associació d’Amics. Les seccions reflecteixen diferents aspectes divulgatius, científics i educatius, que es volen remarcar. També, però, es recullen aspectes noticiables, com les relacions interinstitucionals públiques i privades del Jardí, les distintes intervencions, i també serveix com a element comunicatiu de l’Associació envers els seus socis i sòcies.

Cal destacar, en particular, la secció fixa “Aprenem botànica”, en la qual podem estudiar una família concreta de plantes a partir d’una espècie coneguda i present al Jardí. I d’altra banda, el treball artístic dels voluntaris de l’Associació d’Amics, que ens obsequien amb les seves il·lustracions.

Brolla vol 57 (2023)

Si voleu veure números anteriors